Uw kompas bij Mantel-Zorg

Wie ben ik

Van passie naar werk

Als kind wilde ik altijd al in de zorg werken, dit heb ik 20 jaar gedaan binnen de gehandicaptenzorg.
In 2019 heb ik de opleiding tot Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner gevolgd, dit is mij op het lijf geschreven en sinds januari 2020 zet ik mijn passie in voor veel mantelzorgers en hulpvragers.

Mijn werkzame leven is begonnen in Leiderdorp bij meervoudig complex gehandicapte kinderen, kort daarna ben ik getrouwd en in Hardenberg komen wonen. In mijn werk merkte ik dat ik beperkingen kreeg en uiteindelijk ben ik 3 jaar arbeidsongeschikt  geweest, in deze tijd was ik zelf hulpvrager. Mensen zeggen dat je hulp moet vragen, maar wat is de stap groot om het te vragen 😉 … 

Ik ben weer aan het werk gegaan in de zorg en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Ik merk dat ik het geweldig vindt om collega’s voort te helpen bij moeilijke zorgvragen, wat kan er geregeld worden en hoe kom ik bij de juiste informatie.

Toen ik de opleiding Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner zag, dacht ik; wow dit is echt fantastisch en nu ruim een jaar later ben ik gestart als ZZP-er. Ik hoop door mijn passie voor zorg en welzijn veel mensen te kunnen informeren over de mogelijkheden die er zijn in zorglandschap, zodat de mantel-zorger in balans kan blijven. Hierbij hoop ik jou kompas te zijn door het oerwoud van wet en regelgeving.

Mijn naam is Janet Hoving,

Zelfstandig Mantelzorgmakelaar.